Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування страв з тушкованого м’яса з овочами (печеня по-київськи; печеня по-домашньому; печеня по-кримські)
Дипломна
№ K-19774
І. ВСТУП 1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 1. Описати характеристику значення у харчуванні страв з тушкованого м’яса з овочами 2. Значення в харчуванні людини, технологія приготування, вимоги до якості готових страв з тушкованого м’яса з овочами 3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування страв з тушкованого м’яса з овочами 4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення м’ясного цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні страв з тушкованого м’яса з овочами, один, два види теплового обладнання 6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні страв з тушкованого м’яса з овочами 7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА Ваші пропозиції щодо економного використання електроенергії, води, миючих засобів в підприємстві. 1. Де Ви проходите виробничу практику? Її значення 2. Мої пропозиції щодо використання страв з тушкованого м’яса з овочами 3. Знайдіть цікаве про групу страв з тушкованого м’яса з овочами (на замітку кухаря) СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
120
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи