Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування страв з тушкованого м’яса з овочами (печеня по-київськи; печеня по-домашньому; печеня по-кримські)
Дипломна
№ K-19774
І. ВСТУП 1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 1. Описати характеристику значення у харчуванні страв з тушкованого м’яса з овочами 2. Значення в харчуванні людини, технологія приготування, вимоги до якості готових страв з тушкованого м’яса з овочами 3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування страв з тушкованого м’яса з овочами 4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення м’ясного цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні страв з тушкованого м’яса з овочами, один, два види теплового обладнання 6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні страв з тушкованого м’яса з овочами 7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА Ваші пропозиції щодо економного використання електроенергії, води, миючих засобів в підприємстві. 1. Де Ви проходите виробничу практику? Її значення 2. Мої пропозиції щодо використання страв з тушкованого м’яса з овочами 3. Знайдіть цікаве про групу страв з тушкованого м’яса з овочами (на замітку кухаря) СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
120
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи