Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування страв української кухні - перець фарширований по-домашньому, гриби в сметані, капуста фарширована
Дипломна
№ K-19776
І. ВСТУП 1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 1. Описати характеристику значення у харчуванні страв із овочів та грибів української національної кухні 2. Значення в харчуванні людини, технологія приготування, вимоги до якості готових страв із овочів та грибів української національної кухні 3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування страв із овочів та грибів української національної кухні 4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення овочевого цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні страв із овочів та грибів української національної кухні, один, два види теплового обладнання 6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні страв із овочів та грибів української національної кухні 7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА Ваші пропозиції щодо економного використання електроенергії, води, миючих засобів в підприємстві. 1. Де Ви проходите виробничу практику? Його значення 2. Мої пропозиції щодо використання страв із овочів та грибів української національної кухні 3. Знайдіть цікаве про групу страв із овочів та грибів української національної кухні (на замітку кухаря) СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
120
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи