Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування коктейлів-аперитивів на основі коньяку
Дипломна
№ K-2059
1. Коньяк. Класифікація коньяку 2. Посуд для подавання коньяку та для дегустації коньяку 3. Рекомендації коньяку та правила подавання 4. Коньяк як основа змішаних напоїв 5. Технологія приготування коктейлів-аперитивів на основі коньяку Список використаної літератури
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи