Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Приготування коктейлів-джулепів
Дипломна
№ K-2034
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Загальна характеристика довгих змішаних напоїв групи джулеп 2.2. Технологія приготування довгих змішаних напоїв групи джулеп 2.3. Товарознавча характеристика складових, які використовуються для приготування довгих змішаних напоїв групи джулеп 2.4. Організація робочого місця бармена 2.5. Характеристика пристосувань, інвентарю, посуду, яке застосовується при приготуванні довгих змішаних напоїв групи джулеп 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні напоїв 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи