Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Приготування сиропів
Дипломна
№ K-2035
1. Характеристика смако-ароматичного компоненту 2. Приготування сиропів 3. Плодово-ягідні сиропи промислового виробництва, їх товарознавчі характеристики 4. Переваги використання сиропів (ніж використання цукру) 5. Соуси-сиропи, їх використання та приготування СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи