Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування капусняків
Дипломна
№ K-2057
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні перших страв 2.2. Значення у харчуванні людини, вимоги до якості капусняків, порядок їх приготування та відпуску 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування капусняків 2.4. Описати порядок організації роботи в цехах, відділення цехів (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні розсольників, один-два види теплового обладнання 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні капусняків 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи