Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія забезпечення якості напівфабрикатів, страв з борошна: вареників, пельменів, налисників, лапші та інших
Курсова
№ K-14034
Вступ 1. Значення для організму людини 2. Теоретична частини (хімічний склад, вітаміни) 3. Експериментальна частина Висновки Використана література Додатки
Ціна
70
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи