Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Приготування салатів-коктейлів: салат-коктейль рибний, салат-коктейль з сиру, яблук та моркви, салат-коктейль з цвітної капусти і ковбаси
Дипломна
№ K-22778
Приготування салатів-коктейлів: салат-коктейль рибний, салат-коктейль з сиру, яблук та моркви, салат-коктейль з цвітної капусти і ковбаси
ЗМІСТ І. ВСТУП 1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні салатів-коктейлів 2.2. Технологія приготування, вимоги до якості готових холодних салатів-коктейлів, порядок їх оформлення та відпуску 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування салатів-коктейлів 2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення гарячого цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні салатів-коктейлів, один, два види теплового обладнання 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні салатів-коктейлів 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА 3.1. Ваші пропозиції щодо економного використання енергоносіїв, води, миючих засобів на підприємстві 3.2. Пропозиції щодо використання салатів-коктейлів 3.3. Знайдіть цікаве про групу салатів-коктейлів СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
120
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи