Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія екстрактів і напоїв із рослинної сировини
Реферат
№ K-22950
1. Розлив безалкогольних напоїв та їх зовнішнє оформлення 2. Принципова технологічна та апаратурна технологічна схеми приготування спиртованих напоїв 3. Класифікація рослинної сировини для виробництва алкогольних напоїв Список літератури
ФРАГМЕНТ 1.Розлив безалкогольних напоїв та їх зовнішнє оформлення Розлив безалкогольних напоїв в бочки і автоцистерни повинен проводиться в окремому приміщенні, обладнаному витяжною вентиляцією. На ділянці мийки бочок повинні бути встановлені відсмоктувачі в місцях виділення вологи. Для внутрішнього огляду бочок повинні застосовуватися світильники в закритому виконанні напругою не вище 12 В. Осмолка бочок повинна проводиться в окремому приміщенні, стіни і стелі якого повинні бути виконані із негорючих матеріалів. Роботи по осмолці бочок повинні виконуватися відповідно до вимог. Для зберігання порожніх бочок на заводі повинен бути виділений спеціальний майданчик. Забороняється захаращувати бочками проходи у відділеннях ремонту, мийки, осмолки і розливу. Ізобаричний апарат для розливу безалкогольних напоїв в бочки повинен мати манометр і запобіжний клапан.
Ціна
20
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи