Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування напоїв на основі джину
Дипломна
№ K-2064
ВСТУП 1. ТОВАРОЗНАВЧА ХАРАКТЕРИСТИКА ДЖИНУ 2. КОКТЕЙЛІ-АПЕРИТИВИ НА ОСНОВІ ДЖИНУ 3. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ЗМІШАНИХ НАПОЇВ НА ОСНОВІ ДЖИНУ 4. ХАРАКТЕРИСТИКА УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ КОКТЕЙЛІВ ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи