Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування виробів з крихтового тіста
Дипломна
№ K-22195
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА: 2.1. Товарознавча характеристика та підготовка сировини 2.2. Організація роботи та обладнання, яке використовується при приготуванні крихтових тістечок 2.3. Технологія приготування крихтових тістечок 2.4. Асортимент виробів ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА: 3.1. Охорона праці і техніка безпеки 3.2. Санітарні вимоги ВИСНОВОК СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
80
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи