Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування рулету з маком
Дипломна
№ K-2066
ВСТУП РОЗДІЛ І ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ РУЛЕТУ З МАКОМ 1.1 Характеристика дріжджового опарного тіста 1.2. Технологія приготування рулету з маком РОЗДІЛ ІІ ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ЦЕХУ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСНОВНОЇ СИРОВИНИ 2.1. Особливості організації кондитерського цеху 2.2. Обладнання та інвентар кондитерського цеху 2.3. Охорона праці 2.4. Товарознавча характеристика основної сировини ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТОК 1
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи