Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування листкового тіста
Дипломна
№ K-2062
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Сировина хлібопекарського виробництва 2.2. Характеристика виробів з листкового тіста 2.3. Технологічна схема виготовлення листкового тіста та режими випікання 2.4. Виготовлення виробів з листкового тіста ІІІ. ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ, ОХОРОНА ПРАЦІ ТА ПРАВИЛА САНІТАРІЇ 3.1. Організація роботи у кондитерському цеху 3.2. Техніка безпеки при роботі з електроустаткуванням 3.3. Охорона праці 3.4. Санітарно-гігієнічні вимоги до виробництва борошняних виробів СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи