Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Зірочка, м’ясні косички)
Дипломна
№ K-2067
1. ВСТУП 2. ХАРАКТЕРИСТИКА ХОЛОДНИХ СТРАВ І ЗАКУСОК ТА ХАРАКТЕРИСТИКА ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ХОЛОДНОГО ЦЕХУ 3. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ САЛАТУ «ЗІРОЧКА» 4. ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА ПРИГОТУВАННЯ САЛАТУ «ЗІРОЧКА» 5. КАЛЬКУЛЯЦІЯ 6. БРАКЕРАЖ 7. ХАРАКТЕРИСТИКА ГАРЯЧИХ СТРАВ З М’ЯСА, ПТИЦІ, РИБИ 8. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ ГАРЯЧОЇ ЗАКУСКИ «М’ЯСНІ КОСИЧКИ» 9. ТЕХНОЛОГІЧНА СХЕМА 10. БРАКЕРАЖ 11. СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи