Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування тортів з пісочного тіста
Дипломна
№ K-2086
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Загальна характеристика виробів 2.2. Сировина для виготовлення пісочного тіста 2.2. Технологічна схема приготування пісочного напівфабрикату 2.3. Технологія приготування тортів з пісочного тіста ІІІ. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРАЦІ КОНДИТЕРА НА ПІДПРИЄМСТВАХ ХАРЧУВАННЯ 3.1. Форми організації праці в цеху 3.2. Посуд і інвентар ІV. ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ ТА САНІТАРІЯ КОНДИТЕРСЬКОГО ЦЕХУ 4.1. Техніка безпеки при роботі з електроустаткуванням 4.2. Санітарні вимоги до кондитерського цеху 4.3. Особиста гігієна працівників сфери масового харчування ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи