Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування пуншів
Дипломна
№ K-2065
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Загальна характеристика пуншів 2.2. Технологія приготування пуншів 2.3. Товарознавча характеристика складових, які використовуються для приготування пуншів 2.4. Організація робочого місця бармена 2.5. Характеристика пристосувань, інвентарю, посуду, яке застосовується при приготуванні пуншів 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні пуншів 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи