Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Специфіка управління персоналом у малих готелях
Курсова
№ K-1997
ВСТУП РОЗДІЛ 1. Сутність управління персоналом та процес набору, відбору персоналу 1.1. Суть управління персоналом 1.2. Процес набору та відбору персоналу 1.3. Загальні критерії відбору працівників малого готелю та управлінського персоналу 1.4. Вимоги до персоналу РОЗДІЛ 2. Основні аспекти прийому персоналу на роботу 2.1. Адаптація персоналу 2.2. Випробувальний термін 2.3. Навчання персоналу РОЗДІЛ 3. Персонал – головний чинник забезпечення послуг у малому готелі 3.1. Персонал як чинник забезпечення якості готельних послуг 3.2. Незадовільна якість обслуговування, її причини 3.3. Значення підвищення якості обслуговування ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
100,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи