Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування м'яса
Курсова
№ K-15644
Вступ Розділ 1. Загальна характеристика досліджуваної групи страв та досліджуваного підприємства харчування 1.1. Значення страв з м’яса у харчуванні 1.2. Характеристика підприємства харчування Розділ 2. Практичний аналіз технології виготовлення страв з м’яса 2.1. Характеристика сировини для приготування страви 2.2. Технологія приготування страви, відпуск (технологічна картка) 2.3. Розрахунки сировини на день 2.4. Розрахунок вартості сировини на задану кількість порцій 2.5. Особиста гігієна кухаря 2.6. Охорона праці при роботі в цеху згідно завдання Розділ 3. Організація виробництва страв з м’яса 3.1. Організація робочого місця, підбір інструменту, інвентарю для приготування н\ф і готової справи 3.2. Фрагменти організації робочого місця (фото) Розділ 4. Пропозиції з удосконалення виробничого процесу свого підприємства Література Додатки
Ціна
90
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи