Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування батону міського
Дипломна
№ K-19653
ВСТУП РОЗДІЛ І. ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ БАТОНУ МІСЬКОГО 1.1. Характеристика дріжджового опарного тіста 1.2. Технологія приготування батону міського 1.3. Товарознавча характеристика основної сировини РОЗДІЛ ІІ. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ЦЕХУ 2.1. Особливості організації цеху 2.2. Обладнання та інвентар РОЗДІЛ 3. ТЕХНІКА БЕЗПЕКИ ТА ПРАВИЛА САНІТАРІЇ 3.1. Техніка безпеки під час оброблення тіста 3.2. Техніка безпеки під час випікання хлібобулочних виробів 3.3. Санітарно-гігієнічні вимоги до виробництва хліба ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ТА ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи