Шановний користувач!
Якщо Ви рахуєте, що дана робота неякісна, порушує авторські права або ж є проблеми з її достовірністю повідомте про це адміністратора
Технологія приготування фраппе
Дипломна
№ K-2087
І. ВСТУП 1.1. Основні напрямки розвитку ресторанного господарства 2.2. Історія виникнення коктейлів ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Загальна характеристика коктейлів групи фраппе 2.2. Технологія приготування коктейлів групи фраппе 2.3. Товарознавча характеристика складових, які використовуються для приготування коктейлів групи фраппе 2.4. Організація робочого місця бармена 2.5. Характеристика пристосувань, інвентарю, посуду, яке застосовується при приготуванні коктейлів групи фраппе ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Ціна
130,00
грн.
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи ...
Щоб переглянути інформацію про автора натисніть на посилання нижче і...
Зачекайте
секунд...
Ця робота була виставлена на продаж користувачем сайту, тому її достовірність, умови замовлення та способи оплати можна дізнатись у автора цієї роботи