Зареєструватись
Увійти на сайт
Меню сайту
Головна сторінка
Продати роботу
Додати портфоліо
Каталог робіт
Замовити роботу
Новини сайту
Цікаві тести
Метод. вказівки
Ваші відгуки
Як продати роботу?
Питання/Відповідь
Написати адміну
Реклама на сайті
Правила сайту
Поповнення рахунку
Останні новини
Нові користувачі
sasha2006
Користувачі
19.11.2024
Ліза
Користувачі
12.11.2024
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Чи даєте Ви хабарі викладачам?
Так
Ні
Якшо немає вибору
Ніколи
Відповідей:
751
Результати
Яремин Олександра Василівна
Рейтинг: 10
Антоненко Светлана Васильевна
Рейтинг: 10
Лахман Надія Михайлівна
Рейтинг: 10
Когут Олег Богданович
Рейтинг: 16
Побережна Тетяна Анатоліївна
Рейтинг: 16
Кучерук Ірина Олександрівна
Рейтинг: 16
Як закріпитись у цьому блоці?
Замовляйте роботи у професіоналів
Головна
»
Харчова промисловість
» Кулінарія та продукти харчування
Якщо Ви хочете продати свою роботу Вам необхідно
зареєструватись
У категорії матеріалів:
254
| Показано матеріалів:
51-100
Сторінки:
«
1
2
3
4
5
6
»
Сортувати по:
Дате
·
Названию
·
Просмотрам
Показати:
- Тип роботи -
Реферат
Курсова
Дипломна
Магістерська
Книга
Методичка
Лекція
Шпаргалка
Звіт з практики
Контрольна робота
Конспект уроку
Наукова стаття
Особливості санаторно-курортного харчування
Тип: Реферат |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 584 | Автор:
Ljanka007
| Додано:
20.05.2012
Особливості санаторно-курортного харчування
ХАРЧУВАННЯ ВАГІТНИХ І МАТЕРІВ, ЯКІ ГОДУЮТЬ ГРУДЬМИ
Тип: Наукова стаття |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 603 | Автор:
Ljanka007
| Додано:
20.05.2012
ХАРЧУВАННЯ ВАГІТНИХ І МАТЕРІВ, ЯКІ ГОДУЮТЬ ГРУДЬМИ
Дослідження можливості використання вегетаріанських раціонів в повсякденному харчуванні”
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 812 | Автор:
Ljanka007
| Додано:
11.05.2012
Дослідження можливості використання вегетаріанських раціонів в повсякденному харчуванні”
Харчові добавки
Тип: Наукова стаття |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 626 | Автор:
Ljanka007
| Додано:
11.05.2012
Харчові добавки
Оздоровче харчування
Тип: Книга |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 790 | Автор:
Ljanka007
| Додано:
11.05.2012
Оздоровче харчування
Підсолоджуючі речовини та їх використання у харчуванні людини
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 798 | Автор:
Ljanka007
| Додано:
11.05.2012
Підсолоджуючі речовини та їх використання у харчуванні людини
Технологія виготовлення білково-повітряного тіста з наповнювачами та тістечка повітряного "Лада"
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 2338 | Автор:
behemot86
| Додано:
27.04.2012
Технологія виготовлення білково-повітряного тіста з наповнювачами та тістечка повітряного "Лада"
Технологія виготовлення бісквітного тіста основним способом та торта бісквітного "Ювілейний альбом"
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1591 | Автор:
behemot86
| Додано:
27.04.2012
Технологія виготовлення бісквітного тіста основним способом та торта бісквітного "Ювілейний альбом"
Дослідження асортименту, технологія приготування та визначення якості бутербродів і фірмових закусок
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 939 | Автор:
behemot86
| Додано:
27.04.2012
Дослідження асортименту, технологія приготування та визначення якості бутербродів і фірмових закусок
Дослідження асортименту, технологія приготування та визначення якості: салатів-коктейлів і фірмових салатів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1023 | Автор:
behemot86
| Додано:
27.04.2012
Дослідження асортименту, технологія приготування та визначення якості: салатів-коктейлів і фірмових салатів
Приготування заправних супів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 537 | Автор:
olga
| Додано:
20.03.2012
Приготування заправних супів
Приготування страв з сиру
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 919 | Автор:
olga
| Додано:
20.03.2012
Приготування страв з сиру
Приготування та подавання страв з птиці
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 801 | Автор:
olga
| Додано:
20.03.2012
Приготування та подавання страв з птиці
Технологія приготування гарячих страв
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 719 | Автор:
olga
| Додано:
20.03.2012
Технологія приготування гарячих страв
Технологія приготування прозорих супів. Супи із концентратів та напівфабрикатів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 951 | Автор:
olga
| Додано:
20.03.2012
Технологія приготування прозорих супів. Супи із концентратів та напівфабрикатів
Технологія приготування страви з птиці куряче філе в беконі з пікантною начинкою з яблук та родзинок
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 826 | Автор:
olga
| Додано:
20.03.2012
Технологія приготування страви з птиці куряче філе в беконі з пікантною начинкою з яблук та родзинок
Технологія приготування та відпуск холодних супів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 777 | Автор:
olga
| Додано:
20.03.2012
Технологія приготування та відпуск холодних супів
Приготування холодних страв з утворенням желе.
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 910 | Автор:
andriy-1408
| Додано:
04.03.2012
Приготування холодних страв з утворенням желе.
Холодні страви і закуски з риби і морепродуктів.
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 747 | Автор:
andriy-1408
| Додано:
04.03.2012
Холодні страви і закуски з риби і морепродуктів.
Холодні страви і закуски з риби і рибних продуктів.
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 867 | Автор:
andriy-1408
| Додано:
04.03.2012
Холодні страви і закуски з риби і рибних продуктів.
Заварний напівфабрикат.
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 589 | Автор:
andriy-1408
| Додано:
04.03.2012
Заварний напівфабрикат.
Прийом "Келих вина"
Тип: Контрольна робота |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 681 | Автор:
anna
| Додано:
25.02.2012
Прийом "Келих вина"
Тушкована качка
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 576 | Автор:
anna
| Додано:
25.02.2012
Тушкована качка
Роль білків, яєць, формування їх технологічних властивостей
Тип: Реферат |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1070 | Автор:
anna
| Додано:
25.02.2012
Роль білків, яєць, формування їх технологічних властивостей
Прийом-вечеря
Тип: Реферат |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 672 | Автор:
anna
| Додано:
25.02.2012
Прийом-вечеря
Курка фарширована смажена
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 676 | Автор:
anna
| Додано:
25.02.2012
Курка фарширована смажена
Щука фарширована
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1243 | Автор:
anna
| Додано:
25.02.2012
Щука фарширована
Технологія забезпечення якості напівфабрикатів, страв з борошна: вареників, пельменів, налисників, лапші та інших
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 880 | Автор:
anna
| Додано:
25.02.2012
Технологія забезпечення якості напівфабрикатів, страв з борошна: вареників, пельменів, налисників, лапші та інших
Вимоги до якості коктейлів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1050 | Автор:
andriy-1408
| Додано:
30.01.2012
Вимоги до якості коктейлів
Страви з осетрової риби
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 713 | Автор:
andriy-1408
| Додано:
30.01.2012
Страви з осетрової риби
Запечені страви зі свинини і телятини
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 768 | Автор:
andriy-1408
| Додано:
30.01.2012
Запечені страви зі свинини і телятини
Запечені мясні страви.
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1000 | Автор:
andriy-1408
| Додано:
30.01.2012
Запечені мясні страви.
Технологія приготування страв з яєць
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1168 | Автор:
olga
| Додано:
27.01.2012
Технологія приготування страв з яєць
Технологія виробництва плавлених сирів, їх асортимент, хімічний склад. Особливості приготування ковбасних сирів, продуктовий розрахунок
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1323 | Автор:
Irinka
| Додано:
13.01.2012
Технологія виробництва плавлених сирів, їх асортимент, хімічний склад. Особливості приготування ковбасних сирів, продуктовий розрахунок
Технологія приготування страв з фаршированих овочів, правила подачі та вимоги до якості
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1325 | Автор:
olga
| Додано:
22.12.2011
Технологія приготування страв з фаршированих овочів, правила подачі та вимоги до якості
Технологія приготування та подавання солодких і молочних супів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 847 | Автор:
olga
| Додано:
15.12.2011
Технологія приготування та подавання солодких і молочних супів
Технологія приготування та відпуск страв з макаронних виробів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1547 | Автор:
olga
| Додано:
15.12.2011
Технологія приготування та відпуск страв з макаронних виробів
Технологія приготування страв зі смаженої риби (риба смажена з цибулею по-ленінградські, риба смажена у тісті, зрази донські)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 2593 | Автор:
olga
| Додано:
15.12.2011
Технологія приготування страв зі смаженої риби (риба смажена з цибулею по-ленінградські, риба смажена у тісті, зрази донські)
Технологія приготування страв зі смажених овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1961 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Технологія приготування страв зі смажених овочів
Технологія приготування та подавання солодких і молочних супі0
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 959 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Технологія приготування та подавання солодких і молочних супі0
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із борошна (вареники, галушки)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1193 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із борошна (вареники, галушки)
Тверді та сичужні сири
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 804 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Тверді та сичужні сири
Страви зі смаженої риби (риба смажена з цибулею по-ленінградські, риба смажена у тісті, зрази донські)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1728 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Страви зі смаженої риби (риба смажена з цибулею по-ленінградські, риба смажена у тісті, зрази донські)
Страви з припущеної риби
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 903 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Страви з припущеної риби
Приготування, оформлення та подавання страв з фаршированих овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1235 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Приготування, оформлення та подавання страв з фаршированих овочів
Приготування та подача страв зі смаженого м’яса (біфштекс з яйцем, філе з грибами і соусом, котлети відбивні з гарніром)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1213 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Приготування та подача страв зі смаженого м’яса (біфштекс з яйцем, філе з грибами і соусом, котлети відбивні з гарніром)
Приготування та подача страв з тушкованих овочів: кабачки тушковані з картоплею, голубці українські, перець фарширований по-домашньому
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1276 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Приготування та подача страв з тушкованих овочів: кабачки тушковані з картоплею, голубці українські, перець фарширований по-домашньому
Приготування страв із запеченої риби: риба запечена з яйцем, солянка з риби на сковороді, риба запечена з помідорами
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1421 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Приготування страв із запеченої риби: риба запечена з яйцем, солянка з риби на сковороді, риба запечена з помідорами
Приготування страв зі смаженого м’яса: бефстроганов, шашлик з яловичини, піджарка
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 978 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Приготування страв зі смаженого м’яса: бефстроганов, шашлик з яловичини, піджарка
Кекси
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 632 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Кекси
1-50
51-100
101-150
151-200
201-250
251-254
Форма входа
Реєстрація
Запам'ятати мене
Забув пароль ?
Реклама
Топ 10 авторів
lessonz
4275
В'ячеслав
ID:217
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
4275
Зареєстрований:
07.07.2011
vipbond
3730
Вікторія Петрівна
ID:74
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
3730
Зареєстрований:
09.01.2011
k_alena
2317
Елена
ID:565
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
2317
Зареєстрований:
11.07.2012
Ангелина
2138
Ангелина
ID:213
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
2138
Зареєстрований:
05.07.2011
olga
1466
Ольга
ID:184
Стать:
Женщина
Группа:
Продавці
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1466
Зареєстрований:
03.06.2011
uliya
1449
Юлія Олександрівна
ID:197
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1449
Зареєстрований:
19.06.2011
FPM-2007
1023
Стороженко Андрій Юрійович
ID:1255
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1023
Зареєстрований:
17.08.2014
Viktor
918
Віктор
ID:273
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
918
Зареєстрований:
26.09.2011
mars1814
868
Олександр
ID:104
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
868
Зареєстрований:
16.02.2011
Nayka
546
Светлана
ID:235
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
546
Зареєстрований:
27.07.2011
Статистика
Онлайн всего:
5
Гостей:
5
Пользователей:
0
Всі партнери
Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.