Зареєструватись
Увійти на сайт
Меню сайту
Головна сторінка
Продати роботу
Додати портфоліо
Каталог робіт
Замовити роботу
Новини сайту
Цікаві тести
Метод. вказівки
Ваші відгуки
Як продати роботу?
Питання/Відповідь
Написати адміну
Реклама на сайті
Правила сайту
Поповнення рахунку
Останні новини
Нові користувачі
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Maria4ka
Автори робіт
04.07.2024
ballerina
Користувачі
20.06.2024
Скільки буде 2+2 x 2=
8
4
6
7
Відповідей:
814
Результати
Месеча Алла Володимирівна
Рейтинг: 10
Липовецька Юлія Володимирівна
Рейтинг: 10
Гудкова Тетяна Володимирівна
Рейтинг: 10
Лось Валерій Володимирович
Рейтинг: 16
Федорова Лідія Юріївна
Рейтинг: 21.1
Радченко Олена Олексіївна
Рейтинг: 10
Як закріпитись у цьому блоці?
Замовляйте роботи у професіоналів
Головна
»
Харчова промисловість
» Кулінарія та продукти харчування
Якщо Ви хочете продати свою роботу Вам необхідно
зареєструватись
У категорії матеріалів:
254
| Показано матеріалів:
101-150
Сторінки:
«
1
2
3
4
5
6
»
Сортувати по:
Дате
·
Названию
·
Просмотрам
Показати:
- Тип роботи -
Реферат
Курсова
Дипломна
Магістерська
Книга
Методичка
Лекція
Шпаргалка
Звіт з практики
Контрольна робота
Конспект уроку
Наукова стаття
Шаруваті коктейлі
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 653 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Шаруваті коктейлі
Характеристика довгих змішаних коктейлів типу хайбол, колінз, фіз
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1380 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Характеристика довгих змішаних коктейлів типу хайбол, колінз, фіз
Характеристика груп пообідніх коктейлів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 746 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Характеристика груп пообідніх коктейлів
Технологія приготування коктейлів на основі вина
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1376 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Технологія приготування коктейлів на основі вина
Технологія приготування змішаних напоїв на основі рому
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1071 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Технологія приготування змішаних напоїв на основі рому
Технологія приготування змішаних напоїв на основі пива
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 619 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Технологія приготування змішаних напоїв на основі пива
Технологія приготування безакогольних змішаних напоїв. Напої типу Айс-крім, санді, шербет
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1437 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Технологія приготування безакогольних змішаних напоїв. Напої типу Айс-крім, санді, шербет
Приготування прикрас, гарнірів, топінгів до змішаних напоїв
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 728 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Приготування прикрас, гарнірів, топінгів до змішаних напоїв
Приготування змішаних напоїв на основі горілки
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1251 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Приготування змішаних напоїв на основі горілки
Підготовка робочого місця бармена
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1344 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Підготовка робочого місця бармена
Лікери
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 587 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Лікери
Лід – основний супутній компонент при приготуванні коктейлів. Правила приготування та зберігання льоду
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 952 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Лід – основний супутній компонент при приготуванні коктейлів. Правила приготування та зберігання льоду
Дати характеристику біттерам. Їх хімічний склад, живильні властивості і використання при приготуванні коктейлів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 677 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Дати характеристику біттерам. Їх хімічний склад, живильні властивості і використання при приготуванні коктейлів
Віскі. Їх основні сорти, хімічний склад, особливості технології виробництва
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1006 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Віскі. Їх основні сорти, хімічний склад, особливості технології виробництва
Вечірні коктейлі на базі джину, горілки, рому, бренді
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 881 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Вечірні коктейлі на базі джину, горілки, рому, бренді
Ароматичні модифікатори та їх використання при приготуванні коктейлів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 955 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Ароматичні модифікатори та їх використання при приготуванні коктейлів
Аперитиви. Товарна характеристика коктейлів-аперитивів на міцно алкогольній основі та на базі ароматизованих вин
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 735 | Автор:
olga
| Додано:
14.12.2011
Аперитиви. Товарна характеристика коктейлів-аперитивів на міцно алкогольній основі та на базі ароматизованих вин
Приготування та подача страв зі смаженого м’яса (біфштекс з яйцем, філе з грибами і соусом, котлети відбивні з гарніром)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 808 | Автор:
olga
| Додано:
17.11.2011
Приготування та подача страв зі смаженого м’яса (біфштекс з яйцем, філе з грибами і соусом, котлети відбивні з гарніром)
Характеристика групових змішаних напоїв; напої на компанію. Напої групи «Ег-ног», «Пунш», «Крюшон», «Глінтвейн»
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1324 | Автор:
olga
| Додано:
04.11.2011
Характеристика групових змішаних напоїв; напої на компанію. Напої групи «Ег-ног», «Пунш», «Крюшон», «Глінтвейн»
Приготування та подача страв з тушкованого м’яса (вертуни переяславські, душенина поспільна, свинина тушкована з капустою та яблуками)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1859 | Автор:
olga
| Додано:
03.11.2011
Приготування та подача страв з тушкованого м’яса (вертуни переяславські, душенина поспільна, свинина тушкована з капустою та яблуками)
Коктейлі-диджестиви, характеристика групи коктейлів типу сауер, шейк, свізл
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1289 | Автор:
olga
| Додано:
03.11.2011
Коктейлі-диджестиви, характеристика групи коктейлів типу сауер, шейк, свізл
Зустріч Нового року на 25 осіб
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 755 | Автор:
Artem
| Додано:
02.11.2011
Зустріч Нового року на 25 осіб
Обробка сг птиці та дичини
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 880 | Автор:
Artem
| Додано:
02.11.2011
Обробка сг птиці та дичини
Технологія приготування страв з картоплі
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 843 | Автор:
olga
| Додано:
16.10.2011
Технологія приготування страв з картоплі
Запечені мясні страви.
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 895 | Автор:
andriy-1408
| Додано:
29.09.2011
Запечені мясні страви.
Запечені страви зі свинини і телятини.
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 707 | Автор:
andriy-1408
| Додано:
29.09.2011
Запечені страви зі свинини і телятини.
Приготування кулінарних страв з осетрової риби.
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 811 | Автор:
andriy-1408
| Додано:
29.09.2011
Приготування кулінарних страв з осетрової риби.
Приготування солодких страв у барі-ресторані
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1497 | Автор:
Lyubov
| Додано:
22.09.2011
Приготування солодких страв у барі-ресторані
Приготування бенкетних холодних закусок
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 747 | Автор:
Lyubov
| Додано:
22.09.2011
Приготування бенкетних холодних закусок
Технологія приготування холодних супів,солодких супів
Тип: Курсова |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 2116 | Автор:
ira011
| Додано:
20.09.2011
Технологія приготування холодних супів,солодких супів
Приготування, оформлення та подавання страв з фаршированих овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 796 | Автор:
olga
| Додано:
17.09.2011
Приготування, оформлення та подавання страв з фаршированих овочів
ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
Тип: Реферат |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1136 | Автор:
olga
| Додано:
20.07.2011
ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ
ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ МАСОВОГО ХАРЧУВАННЯ
Тип: Реферат |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 871 | Автор:
olga
| Додано:
20.07.2011
ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ МАСОВОГО ХАРЧУВАННЯ
ОБРОБКА ОВОЧІВ І ГРИБІВ
Тип: Лекція |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1768 | Автор:
olga
| Додано:
20.07.2011
ОБРОБКА ОВОЧІВ І ГРИБІВ
Кубинська та мексиканська кухні
Тип: Реферат |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 713 | Автор:
olga
| Додано:
20.07.2011
Кубинська та мексиканська кухні
Технологія приготування та відпуск страв з сирих та варених овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 994 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та відпуск страв з сирих та варених овочів
Технологія приготування та способи подачі чаю, кави та какао
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1602 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та способи подачі чаю, кави та какао
Технологія приготування салату рибного та тістечка бісквітного з масляним кремом
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 2189 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування салату рибного та тістечка бісквітного з масляним кремом
Технологія приготування та відпуск страв з продуктів моря
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1528 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та відпуск страв з продуктів моря
Холодні страви та закуски з яєць і сиру
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1477 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Холодні страви та закуски з яєць і сиру
Холодні рибні страви та закуски
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 815 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Холодні рибні страви та закуски
Характеристика основних напоїв, що використовують як зм'якшуюче-згладжуючий компонент для змішаних напоїв
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1144 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Характеристика основних напоїв, що використовують як зм'якшуюче-згладжуючий компонент для змішаних напоїв
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з риби та морепродуктів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1696 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з риби та морепродуктів
Технологія приготування фраппе
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 764 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування фраппе
Технологія приготування тортів з пісочного тіста
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1241 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування тортів з пісочного тіста
Технологія приготування та подавання яєчні
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1438 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання яєчні
Технологія приготування та подавання холодних страв та закусок з субпродуктів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1370 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання холодних страв та закусок з субпродуктів
Технологія приготування та подавання супів-пюре
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1222 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання супів-пюре
Технологія приготування та подавання страв з тушкованих овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 2426 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання страв з тушкованих овочів
Технологія приготування та подавання страв з бобових
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1065 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання страв з бобових
1-50
51-100
101-150
151-200
201-250
251-254
Форма входа
Реєстрація
Запам'ятати мене
Забув пароль ?
Реклама
Топ 10 авторів
lessonz
4275
В'ячеслав
ID:217
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
4275
Зареєстрований:
07.07.2011
vipbond
3710
Вікторія Петрівна
ID:74
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
3710
Зареєстрований:
09.01.2011
k_alena
2317
Елена
ID:565
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
2317
Зареєстрований:
11.07.2012
Ангелина
2138
Ангелина
ID:213
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
2138
Зареєстрований:
05.07.2011
olga
1466
Ольга
ID:184
Стать:
Женщина
Группа:
Продавці
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1466
Зареєстрований:
03.06.2011
uliya
1449
Юлія Олександрівна
ID:197
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1449
Зареєстрований:
19.06.2011
FPM-2007
1023
Стороженко Андрій Юрійович
ID:1255
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1023
Зареєстрований:
17.08.2014
Viktor
918
Віктор
ID:273
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
918
Зареєстрований:
26.09.2011
mars1814
868
Олександр
ID:104
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
868
Зареєстрований:
16.02.2011
Nayka
546
Светлана
ID:235
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
546
Зареєстрований:
27.07.2011
Статистика
Онлайн всего:
100
Гостей:
100
Пользователей:
0
Всі партнери
Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.