Зареєструватись
Увійти на сайт
Меню сайту
Головна сторінка
Продати роботу
Додати портфоліо
Каталог робіт
Замовити роботу
Новини сайту
Цікаві тести
Метод. вказівки
Ваші відгуки
Як продати роботу?
Питання/Відповідь
Написати адміну
Реклама на сайті
Правила сайту
Поповнення рахунку
Останні новини
Нові користувачі
sasha2006
Користувачі
19.11.2024
Ліза
Користувачі
12.11.2024
nitro76
Користувачі
12.10.2024
sofap17156
Автори робіт
29.09.2024
Marishka
Автори робіт
19.09.2024
Який курс найскладніший?
1 курс
2 курс
3 курс
4 курс
5 курс
Навчання в школі
Відповідей:
440
Результати
Шалатовська Наталія Миколаївна
Рейтинг: 10
Зінченко Юлія Олександрівна
Рейтинг: 10
Жукова Вікторія Сергіївна
Рейтинг: 10
Павло Поліщук
Рейтинг: 10
Мирошниченко Юлія Олександрівна
Рейтинг: 10
Тимошенко Яніна Анатоліївна
Рейтинг: 10
Як закріпитись у цьому блоці?
Замовляйте роботи у професіоналів
Головна
»
Каталог
» Материалы пользователя [olga]
У розділі матеріалів:
1466
Показано матеріалів:
1001-1050
Сторінки:
«
1
2
...
19
20
21
22
23
...
29
30
»
Технологія приготування та відпуск страв з сирих та варених овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1002 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та відпуск страв з сирих та варених овочів
Технологія приготування та способи подачі чаю, кави та какао
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1607 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та способи подачі чаю, кави та какао
Технологія приготування салату рибного та тістечка бісквітного з масляним кремом
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 2196 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування салату рибного та тістечка бісквітного з масляним кремом
Технологія приготування та відпуск страв з продуктів моря
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1534 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та відпуск страв з продуктів моря
Холодні страви та закуски з яєць і сиру
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1485 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Холодні страви та закуски з яєць і сиру
Холодні рибні страви та закуски
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 824 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Холодні рибні страви та закуски
Характеристика основних напоїв, що використовують як зм'якшуюче-згладжуючий компонент для змішаних напоїв
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1150 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Характеристика основних напоїв, що використовують як зм'якшуюче-згладжуючий компонент для змішаних напоїв
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з риби та морепродуктів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1703 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з риби та морепродуктів
Технологія приготування фраппе
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 770 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування фраппе
Технологія приготування тортів з пісочного тіста
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1248 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування тортів з пісочного тіста
Технологія приготування та подавання яєчні
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1444 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання яєчні
Технологія приготування та подавання холодних страв та закусок з субпродуктів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1396 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання холодних страв та закусок з субпродуктів
Технологія приготування та подавання супів-пюре
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1229 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання супів-пюре
Технологія приготування та подавання страв з тушкованих овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 2432 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання страв з тушкованих овочів
Технологія приготування та подавання страв з бобових
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1071 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання страв з бобових
Технологія приготування та подавання сирників
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1331 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання сирників
Технологія приготування та подавання піци
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1890 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання піци
Технологія приготування та подавання картопляних супів з крупою
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 2168 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання картопляних супів з крупою
Технологія приготування та подавання довгих змішаних напоїв (хайбол, ріккі, баки, коллінзи, фіси)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1115 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання довгих змішаних напоїв (хайбол, ріккі, баки, коллінзи, фіси)
Технологія приготування та подавання вьязких каш
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1767 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та подавання вьязких каш
Технологія приготування та відпуску страв з птиці
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1008 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та відпуску страв з птиці
Технологія приготування та відпуску страв з птиці (курчата з яблуками у сметані, плов з птиці, котлета по-київськи)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1409 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та відпуску страв з птиці (курчата з яблуками у сметані, плов з птиці, котлета по-київськи)
Технологія приготування та відпуск фірмових салатів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1383 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та відпуск фірмових салатів
Технологія приготування та відпуск страв із субпродуктів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1704 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування та відпуск страв із субпродуктів
Технологія приготування страв з рибної котлетної маси
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1484 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування страв з рибної котлетної маси
Технологія приготування страв з м'ясної котлетної маси
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1640 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування страв з м'ясної котлетної маси
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Мрія, закуска курка в торбі)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1673 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Мрія, закуска курка в торбі)
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Зірочка, м’ясні косички)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 917 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Зірочка, м’ясні косички)
Технологія приготування рулету з маком
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 890 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування рулету з маком
Технологія приготування пуншів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 979 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування пуншів
Технологія приготування напоїв на основі джину
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 996 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування напоїв на основі джину
Технологія приготування напівфабрикатів з котлетної маси (рибної)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1127 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування напівфабрикатів з котлетної маси (рибної)
Технологія приготування листкового тіста
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1614 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування листкового тіста
Технологія приготування кондитерських кремів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 769 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування кондитерських кремів
Технологія приготування коктейлів-аперитивів на основі коньяку
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1004 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування коктейлів-аперитивів на основі коньяку
Технологія приготування коктейлів групи фліп
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1213 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування коктейлів групи фліп
Технологія приготування капусняків
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1430 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування капусняків
Технологія приготування і подавання вареників з сиром
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1104 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування і подавання вареників з сиром
Технологія приготування дріжджового опарного тіста та булочки цукрової з нього
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1923 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування дріжджового опарного тіста та булочки цукрової з нього
Технологія приготування довгих змішаних напоїв групи куллер
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1191 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування довгих змішаних напоїв групи куллер
Технологія приготування глінтвейну
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 781 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Технологія приготування глінтвейну
ТЕХНІКА ПРИГОТУВАННЯ ЗМІШАНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ВІСКІ
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 936 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
ТЕХНІКА ПРИГОТУВАННЯ ЗМІШАНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ВІСКІ
Страви зі смажених овочів у фритюрі
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1242 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Страви зі смажених овочів у фритюрі
Страви з натуральної січеної маси
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1256 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Страви з натуральної січеної маси
Приготування холодних страв та закусок
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 891 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування холодних страв та закусок
Приготування тортів із бісквітного тіста
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 897 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування тортів із бісквітного тіста
Приготування та подавання страв з субпродуктів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1555 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування та подавання страв з субпродуктів
Приготування та подавання страв з припущених овочів
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1082 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування та подавання страв з припущених овочів
Приготування та подавання розсольників
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 811 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування та подавання розсольників
Приготування та подавання заправних супів (солянки)
Тип: Дипломна |
Кулінарія та продукти харчування
| Переглядів: 1081 | Автор:
olga
| Додано:
10.06.2011
Приготування та подавання заправних супів (солянки)
1-50
51-100
...
901-950
951-1000
1001-1050
1051-1100
1101-1150
...
1401-1450
1451-1466
Форма входа
Реєстрація
Запам'ятати мене
Забув пароль ?
Реклама
Топ 10 авторів
lessonz
4275
В'ячеслав
ID:217
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
4275
Зареєстрований:
07.07.2011
vipbond
3761
Вікторія Петрівна
ID:74
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
3761
Зареєстрований:
09.01.2011
k_alena
2317
Елена
ID:565
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
2317
Зареєстрований:
11.07.2012
Ангелина
2138
Ангелина
ID:213
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
2138
Зареєстрований:
05.07.2011
olga
1466
Ольга
ID:184
Стать:
Женщина
Группа:
Продавці
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1466
Зареєстрований:
03.06.2011
uliya
1449
Юлія Олександрівна
ID:197
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1449
Зареєстрований:
19.06.2011
FPM-2007
1023
Стороженко Андрій Юрійович
ID:1255
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
1023
Зареєстрований:
17.08.2014
Viktor
918
Віктор
ID:273
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
918
Зареєстрований:
26.09.2011
mars1814
868
Олександр
ID:104
Стать:
Мужчина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
є
Робіт додано:
868
Зареєстрований:
16.02.2011
Nayka
546
Светлана
ID:235
Стать:
Женщина
Группа:
Автори робіт
Портфоліо:
немає
Робіт додано:
546
Зареєстрований:
27.07.2011
Статистика
Онлайн всего:
6
Гостей:
6
Пользователей:
0
Всі партнери
Студенський каталог готових робіт © 2024 - Усі права застережено
Адміністрація сайту не несе відповідальності за матеріали, які розміщені користувачами.