Автоматизація технологічного процесу виготовлення майонезу | |
Тип: Курсова | Категорія: Процеси і апарати харчових виробництв | Додано: 06.01.2023 |
технологія та організація приготування страв згідно з меню | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 15.01.2022 |
«Аналіз техногенної небезпеки резервуарного парку хімкомбінату" | |
Тип: Курсова | Категорія: Системи технологій | Додано: 22.12.2019 |
Організація неофіційного бенкету з нагоди випускного балу на 100 персон (на прикладі ресторану «Братіслава») | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 13.04.2019 |
Дослідження процесу піноутворення під час виробництва бісквітного тіста | |
Тип: Курсова | Категорія: Процеси і апарати харчових виробництв | Додано: 19.02.2019 |
торт Шварцвальський (шоколадний бісквіт з вершковим кремом з вишнями) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 24.11.2016 |
ПРИГОТУВАННЯ РОЗСОЛЬНИКА ТА БАТОНІВ | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 18.06.2016 |
Класичні і сучасні технології супів на прикладах закладів ресторанного господарства Львова. | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 27.05.2016 |
Підсолоджуючі речовини та їх використання у харчуванні людини. | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 26.05.2016 |
Особливості використання пектинів у харчуванні людини. | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 26.05.2016 |
Гарячі змішані напої | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 30.09.2015 |
Спектрофотометричний метод визначення білка в молоці і молочних продуктах | |
Тип: Курсова | Категорія: Системи технологій | Додано: 08.05.2015 |
Функціональні групи в'язальних машин | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 19.04.2015 |
Технологія збереження газу у скрапленому вигляді | |
Тип: Реферат | Категорія: Системи технологій | Додано: 13.03.2015 |
Технологія екстрактів і напоїв із рослинної сировини | |
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 27.01.2014 |
Технологічна схема виробництва пива | |
Тип: Звіт з практики | Категорія: Процеси і апарати харчових виробництв | Додано: 02.01.2014 |
Технологія приготування виробів з заварного тіста | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 01.01.2014 |
Технологія приготування вафельного тіста та виробів з нього: трубочка вафельна з начинкою, вафельні перекладанці, торт вафельний | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 01.01.2014 |
Технологія приготування білкового тіста та виробів з нього: тістечко білкове одношарове, білкове двошарове, тістечко грибок | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 01.01.2014 |
Приготування холодних страв з риби: оселедець у маринаді, оселедець фарширований, оселедець січений | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 01.01.2014 |
Приготування холодних страв з риби - асорті рибне, короп з медом, риба заливна з гарніром | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 01.01.2014 |
Приготування холодних рибних страв і закусок: риба заливна з гарніром, асорті рибне, смажена риба під маринадом | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 01.01.2014 |
Приготування страв із субпродуктів: язик відварний з соусом, печінка по-строгановському, нирки по-російському | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 01.01.2014 |
Приготування страв з припущеної риби: риба припущена з соусом біле вино, філе з риби фаршироване, щука фарширована | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 01.01.2014 |
Приготування смажених страв з яєць: омлет натуральний, омлет змішаний з м’ясними продуктами, омлет фарширований овочами або грибами | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 01.01.2014 |
Приготування салатів-коктейлів: салат-коктейль рибний, салат-коктейль з сиру, яблук та моркви, салат-коктейль з цвітної капусти і ковбаси | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 01.01.2014 |
Приготування м’ясних холодних страв: асорті м’ясне, паштет із печінки, м’ясо заливне | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 01.01.2014 |
Обслуговування на тему кава-брейк | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 01.01.2014 |
Система технологій – тести (МАУП) | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 20.12.2013 |
Система технологій (МАУП) | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 20.12.2013 |
Технологія приготування виробів з крихтового тіста | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 22.09.2013 |
Правила та техніка подачі чаю, кави, какао, шоколаду | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 22.09.2013 |
ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ХОЛОДНОГО ЦЕХУ В РЕСТОРАНІ | |
Тип: Курсова | Категорія: Процеси і апарати харчових виробництв | Додано: 05.09.2013 |
Особливості страв Туркменістану | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.09.2013 |
Вплив етнічної кухні Іспанії на світову кулінарію | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.09.2013 |
Технологія приготування виробів з крихтового тіста | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 21.05.2013 |
Політологія – контрольна робота № 1 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 29.03.2013 |
Технологія приготування, подавання супів-пюре | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 29.03.2013 |
Приготування та подавання свинини тушкованої з капустою і картоплею; рулету бісквітного «Екстра»; оселедцю з цибулею; бульйону з м’ясними ку | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 25.03.2013 |
Бездріжджове тісто та вироби з нього | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 28.01.2013 |
Технологія приготування холодних страв і закусок з субпродуктів українскої кухні | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 17.12.2012 |
Технологія приготування страв української кухні - перець фарширований по-домашньому, гриби в сметані, капуста фарширована | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 17.12.2012 |
Технологія приготування страв із запеченої риби української національної кухні | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 17.12.2012 |
Технологія приготування страв з тушкованого м’яса з овочами (печеня по-київськи; печеня по-домашньому; печеня по-кримські) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 17.12.2012 |
Технологія приготування страв з м’яса дрібними шматками | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 17.12.2012 |
Технологія приготування салатів-коктейлів з овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.11.2012 |
Технологія приготування та використання білих та червоних соусів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 19.11.2012 |
Технологія приготування напівфабрикатів та страв з риби осетрових порід | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 19.11.2012 |
Технологія приготування плюшки | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 19.11.2012 |
Технологія приготування батону міського | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 19.11.2012 |
Супи-пюре, холодні і солодкі супи | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 19.11.2012 |
Приготування заправних супів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 19.11.2012 |
Технологія приготування холодних страв і закусок з фаршированих овочів української національної кухні | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 19.11.2012 |
Мембранні методи розділення | |
Тип: Реферат | Категорія: Аналітична хімія | Додано: 24.10.2012 |
Історія виробництва пива | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Процеси і апарати харчових виробництв | Додано: 16.09.2012 |
Чому я не люблю хімію | |
Тип: Наукова стаття | Категорія: Загальна та теоретична хімія | Додано: 06.08.2012 |
Чому я не люблю хімію | |
Тип: Наукова стаття | Категорія: Загальна та теоретична хімія | Додано: 06.08.2012 |
Технологія приготування батону міського | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 13.07.2012 |
Розробка технологічного процесу приготування страв з відварного м’яса | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 13.07.2012 |
Прийом "Бенкет-чай" | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 04.06.2012 |
Торт "Монастирська ізба" | |
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 04.06.2012 |
Технологія приготування м'яса | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 03.06.2012 |
Організація обслуговування харчування в аеропортах та на літаках | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 03.06.2012 |
Прийом "Сніданок" | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 03.06.2012 |
Періодична таблиця елементів Менделєєва | |
Тип: Шпаргалка | Категорія: Загальна та теоретична хімія | Додано: 20.05.2012 |
Особливості санаторно-курортного харчування | |
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.05.2012 |
ХАРЧУВАННЯ ВАГІТНИХ І МАТЕРІВ, ЯКІ ГОДУЮТЬ ГРУДЬМИ | |
Тип: Наукова стаття | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.05.2012 |
Дослідження можливості використання вегетаріанських раціонів в повсякденному харчуванні” | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 11.05.2012 |
Харчові добавки | |
Тип: Наукова стаття | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 11.05.2012 |
Оздоровче харчування | |
Тип: Книга | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 11.05.2012 |
Підсолоджуючі речовини та їх використання у харчуванні людини | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 11.05.2012 |
Технологія виготовлення білково-повітряного тіста з наповнювачами та тістечка повітряного "Лада" | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 27.04.2012 |
Технологія виготовлення бісквітного тіста основним способом та торта бісквітного "Ювілейний альбом" | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 27.04.2012 |
Дослідження асортименту, технологія приготування та визначення якості бутербродів і фірмових закусок | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 27.04.2012 |
Дослідження асортименту, технологія приготування та визначення якості: салатів-коктейлів і фірмових салатів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 27.04.2012 |
Приготування заправних супів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.03.2012 |
Приготування страв з сиру | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.03.2012 |
Приготування та подавання страв з птиці | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.03.2012 |
Технологія приготування гарячих страв | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.03.2012 |
Технологія приготування прозорих супів. Супи із концентратів та напівфабрикатів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.03.2012 |
Технологія приготування страви з птиці куряче філе в беконі з пікантною начинкою з яблук та родзинок | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.03.2012 |
Технологія приготування та відпуск холодних супів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.03.2012 |
Приготування холодних страв з утворенням желе. | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 04.03.2012 |
Холодні страви і закуски з риби і морепродуктів. | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 04.03.2012 |
Холодні страви і закуски з риби і рибних продуктів. | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 04.03.2012 |
Заварний напівфабрикат. | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 04.03.2012 |
Прийом "Келих вина" | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 25.02.2012 |
Тушкована качка | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 25.02.2012 |
Сировинні продукти одержані при переробці нафти. Фізико-хімічна характеристика. Оцінка застосування | |
Тип: Курсова | Категорія: Системи технологій | Додано: 25.02.2012 |
Роль білків, яєць, формування їх технологічних властивостей | |
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 25.02.2012 |
Прийом-вечеря | |
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 25.02.2012 |
Курка фарширована смажена | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 25.02.2012 |
Щука фарширована | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 25.02.2012 |
Проблеми паливно-енергетичної системи. Переваги та недоліки при створенні штучного палива | |
Тип: Реферат | Категорія: Системи технологій | Додано: 25.02.2012 |
Технологія забезпечення якості напівфабрикатів, страв з борошна: вареників, пельменів, налисників, лапші та інших | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 25.02.2012 |
ХАВВ, Варіант №27, Система технологій, №3916 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 23.02.2012 |
Український гуманітарний ун-т, Варіант №1, Системи технологій, №3867 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 20.02.2012 |
Вимоги до якості коктейлів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 30.01.2012 |
Страви з осетрової риби | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 30.01.2012 |
Запечені страви зі свинини і телятини | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 30.01.2012 |
Запечені мясні страви. | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 30.01.2012 |
Технологія приготування страв з яєць | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 27.01.2012 |
Технологія виробництва плавлених сирів, їх асортимент, хімічний склад. Особливості приготування ковбасних сирів, продуктовий розрахунок | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 13.01.2012 |
Технологія приготування страв з фаршированих овочів, правила подачі та вимоги до якості | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 22.12.2011 |
Технологія приготування та подавання солодких і молочних супів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 15.12.2011 |
Технологія приготування та відпуск страв з макаронних виробів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 15.12.2011 |
Технологія приготування страв зі смаженої риби (риба смажена з цибулею по-ленінградські, риба смажена у тісті, зрази донські) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 15.12.2011 |
Технологія приготування страв зі смажених овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Технологія приготування та подавання солодких і молочних супі0 | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із борошна (вареники, галушки) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Тверді та сичужні сири | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Страви зі смаженої риби (риба смажена з цибулею по-ленінградські, риба смажена у тісті, зрази донські) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Страви з припущеної риби | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Приготування, оформлення та подавання страв з фаршированих овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Приготування та подача страв зі смаженого м’яса (біфштекс з яйцем, філе з грибами і соусом, котлети відбивні з гарніром) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Приготування та подача страв з тушкованих овочів: кабачки тушковані з картоплею, голубці українські, перець фарширований по-домашньому | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Приготування страв із запеченої риби: риба запечена з яйцем, солянка з риби на сковороді, риба запечена з помідорами | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Приготування страв зі смаженого м’яса: бефстроганов, шашлик з яловичини, піджарка | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Кекси | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Шаруваті коктейлі | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Характеристика довгих змішаних коктейлів типу хайбол, колінз, фіз | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Характеристика груп пообідніх коктейлів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Технологія приготування коктейлів на основі вина | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Технологія приготування змішаних напоїв на основі рому | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Технологія приготування змішаних напоїв на основі пива | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Технологія приготування безакогольних змішаних напоїв. Напої типу Айс-крім, санді, шербет | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Приготування прикрас, гарнірів, топінгів до змішаних напоїв | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Приготування змішаних напоїв на основі горілки | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Підготовка робочого місця бармена | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Лікери | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Лід – основний супутній компонент при приготуванні коктейлів. Правила приготування та зберігання льоду | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Дати характеристику біттерам. Їх хімічний склад, живильні властивості і використання при приготуванні коктейлів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Віскі. Їх основні сорти, хімічний склад, особливості технології виробництва | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Вечірні коктейлі на базі джину, горілки, рому, бренді | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Ароматичні модифікатори та їх використання при приготуванні коктейлів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Аперитиви. Товарна характеристика коктейлів-аперитивів на міцно алкогольній основі та на базі ароматизованих вин | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 14.12.2011 |
Приготування та подача страв зі смаженого м’яса (біфштекс з яйцем, філе з грибами і соусом, котлети відбивні з гарніром) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 17.11.2011 |
Характеристика групових змішаних напоїв; напої на компанію. Напої групи «Ег-ног», «Пунш», «Крюшон», «Глінтвейн» | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 04.11.2011 |
Приготування та подача страв з тушкованого м’яса (вертуни переяславські, душенина поспільна, свинина тушкована з капустою та яблуками) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 03.11.2011 |
Коктейлі-диджестиви, характеристика групи коктейлів типу сауер, шейк, свізл | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 03.11.2011 |
Зустріч Нового року на 25 осіб | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 02.11.2011 |
Обробка сг птиці та дичини | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 02.11.2011 |
Медичний коледж, Варіант №1, Техніка лабораторних робіт, №3246 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Загальна та теоретична хімія | Додано: 18.10.2011 |
Медичний коледж, Контрольна №1, Неорганічна хімія, №3245 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Загальна та теоретична хімія | Додано: 18.10.2011 |
Черкаський кооперативний коледж, Варіант №1, Хімія, №3191 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Загальна та теоретична хімія | Додано: 16.10.2011 |
Технологія приготування страв з картоплі | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 16.10.2011 |
Запечені мясні страви. | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 29.09.2011 |
Запечені страви зі свинини і телятини. | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 29.09.2011 |
Приготування кулінарних страв з осетрової риби. | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 29.09.2011 |
КНАУ, Варіант №1, Системи технологій, №2893 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 24.09.2011 |
Приготування солодких страв у барі-ресторані | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 22.09.2011 |
Приготування бенкетних холодних закусок | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 22.09.2011 |
Технологія приготування холодних супів,солодких супів | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.09.2011 |
Приготування, оформлення та подавання страв з фаршированих овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 17.09.2011 |
Київ, Варіант №1, Системи технологій, №2784 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 14.09.2011 |
ЄУФІМБ, варіант №74, Системи технологій, №2238 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 07.09.2011 |
ЄУФІМБ, варіант №69, Системи технологій, №2237 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 07.09.2011 |
ЄУФІМБ, варіант №64, Системи технологій, №2236 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 07.09.2011 |
ЄУФІМБ, варіант №61, Системи технологій, №2235 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 07.09.2011 |
ЄУФІМБ, варіант №57, Системи технологій, №2234 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 07.09.2011 |
ЄУФІМБ, варіант №47, Системи технологій, №2233 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 07.09.2011 |
ЄУФІМБ, варіант №28, Системи технологій, №2232 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 07.09.2011 |
ЄУФІМБ, варіант №10, Системи технологій, №2231 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 07.09.2011 |
ЄУФІМБ, варіант №9, Системи технологій, №2230 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 07.09.2011 |
ЄУФІМБ, варіант №03, Системи технологій, №2229 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 07.09.2011 |
ЄУФІМБ, варіант №87, Системи технологій, №2228 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 07.09.2011 |
ЄУФІМБ, варіант №47, Система технологій, №2227 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 07.09.2011 |
ЄУФІМБ, варіант №27, Система технологій, №2226 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 07.09.2011 |
ЄУФІМБ, варіант №13, Система технологій, №2225 | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 07.09.2011 |
Виготовлення вапна ( Изготовление извести ) | |
Тип: Курсова | Категорія: Системи технологій | Додано: 03.08.2011 |
Вода, ее умягчение. Подготовка сырья для переработки. Потоковые технологические процесы. Задача | |
Тип: Контрольна робота | Категорія: Системи технологій | Додано: 03.08.2011 |
Очистка воды | |
Тип: Реферат | Категорія: Системи технологій | Додано: 03.08.2011 |
ХІМІЧНИЙ СКЛАД ТА ЕНЕРГЕТИЧНА ЦІННІСТЬ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ | |
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.07.2011 |
ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА КУЛІНАРНОЇ ПРОДУКЦІЇ НА ПІДПРИЄМСТВАХ МАСОВОГО ХАРЧУВАННЯ | |
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.07.2011 |
ОБРОБКА ОВОЧІВ І ГРИБІВ | |
Тип: Лекція | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.07.2011 |
Кубинська та мексиканська кухні | |
Тип: Реферат | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 20.07.2011 |
Технологія приготування та відпуск страв з сирих та варених овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та способи подачі чаю, кави та какао | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування салату рибного та тістечка бісквітного з масляним кремом | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та відпуск страв з продуктів моря | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Холодні страви та закуски з яєць і сиру | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Холодні рибні страви та закуски | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Характеристика основних напоїв, що використовують як зм'якшуюче-згладжуючий компонент для змішаних напоїв | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з риби та морепродуктів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування фраппе | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування тортів з пісочного тіста | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та подавання яєчні | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та подавання холодних страв та закусок з субпродуктів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та подавання супів-пюре | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та подавання страв з тушкованих овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та подавання страв з бобових | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та подавання сирників | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та подавання піци | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та подавання картопляних супів з крупою | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та подавання довгих змішаних напоїв (хайбол, ріккі, баки, коллінзи, фіси) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та подавання вьязких каш | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та відпуску страв з птиці | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та відпуску страв з птиці (курчата з яблуками у сметані, плов з птиці, котлета по-київськи) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та відпуск фірмових салатів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та відпуск страв із субпродуктів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування страв з рибної котлетної маси | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування страв з м'ясної котлетної маси | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Мрія, закуска курка в торбі) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Зірочка, м’ясні косички) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування рулету з маком | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування пуншів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування напоїв на основі джину | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування напівфабрикатів з котлетної маси (рибної) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування листкового тіста | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування кондитерських кремів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування коктейлів-аперитивів на основі коньяку | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування коктейлів групи фліп | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування капусняків | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування і подавання вареників з сиром | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування дріжджового опарного тіста та булочки цукрової з нього | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування довгих змішаних напоїв групи куллер | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування глінтвейну | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
ТЕХНІКА ПРИГОТУВАННЯ ЗМІШАНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ВІСКІ | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Страви зі смажених овочів у фритюрі | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Страви з натуральної січеної маси | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування холодних страв та закусок | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування тортів із бісквітного тіста | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування та подавання страв з субпродуктів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування та подавання страв з припущених овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування та подавання розсольників | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування та подавання заправних супів (солянки) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування та подавання вареників з грибами | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування та відпуск страв зі смажених овочів основним способом | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування та відпуск страв зі смажених овочів основним способом | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування та відпуск страв з макаронних виробів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування та відпуск страв з варених овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування страв з тушкованих овочів (овочі тушковані (рагу з овочів), голубці з картоплею, перець, фарширований по-домашньому) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування страв з макаронних виробів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування страв з бобових | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування сиропів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Приготування коктейлів-джулепів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Подача та форма нарізання овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Оформлення, приготування та подача коктейлів-аперитивів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Організація обслуговування споживачів у ресторані | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Організація обслуговування у ресторанах | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Організація обслуговування в закладах громадського харчування. Правила подачі гарчих страв та закусок | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Організація банкету з частковим обслуговуванням офіціантами | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Обслуговування відвідувачів в закладах ресторанного господарства на прикладі тратторії | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Натуральні виноградні вина | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Коктейлі-аперитиви | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Довгі змішані напої групи шпріцер | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Довгі змішані напої групи хайбол | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Бісквітне тісто та вироби з нього | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Cтрави зі смажених овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Cтрави з котлетної маси | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 10.06.2011 |
Технологія приготування та прикрашання весільного короваю | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 08.06.2011 |
Технологія приготування салатів та гарячих закусок (салат Мрія, фарширована качка) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 08.06.2011 |
Технологія приготування кондитерських напівфабрикатів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 08.06.2011 |
Технологія приготування здоби Виборгської | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 08.06.2011 |
Характеристика супутніх компонентів, які використовуються в змішаних напоях та сервіровка (коктейлів) напоїв | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Характеристика супутніх компонентів, які використовуються в змішаних напоях та сервіровка (коктейлів) напоїв - 1 | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування, подавання смажених та запечених страв з сиру | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування, оформлення та подавання страв, гарнірів з варених овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з свіжих овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з оселедців | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування, оформлення та подавання страв з бобових | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування, оформлення та подавання салатів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування холодних страв | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування та подавання гарнірів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування страв з птиці | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування солодких та молочних супів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування пряника дорожнього, пряника глазурованого, коржика цукрового | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із котлетної маси м’яса | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із запечених яєць | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування і оформлення та подавання страв із борошна | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування і оформлення та подавання страв зі смажених овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування і оформлення та подавання смажених страв із яєць | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Страви української національної кухні. Тушковані м'ясні страви: верещака, шпундра, свинина тушкована з капустою і яблуками | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Страви з сиру - пудинги, запіканки | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Спланувати роботу кондитерського цеху по виготовленню тістечок (“Картопля”, “Картопля глазурована”, “Барильце глазуроване”) 120 кг в зміну | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
РОМ | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Приготування та подача напівфабрикатів з борошна (вареники, пельмені, галушки) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Приготування та подавання страв зі смажених у фритюрі овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Приготування страв та закусок з овочів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Оформлення, приготування та подача коктейлів | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Організація роботи бармена | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Міцні алкогольні напої на основі фруктів і ягід | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Макаронні вироби та страви з них | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Кулінарний розруб, виділення частин, сортування, призначення яловичини | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Кріплені вина | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Коньяк | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Коктейлі диджестиви (вершкові, шаруваті, типу сауер) | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Довгі змішані напої | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Диджестив | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Джин | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Абсент. Історія. Виготовлення та класифікація. Вживання. Способи подачі | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 05.06.2011 |
Технологія приготування запечених рибних страв | |
Тип: Дипломна | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 03.06.2011 |
Смажені та запечені страви з яєць та яєчних продуктів | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 25.03.2011 |
Ядерна хімія | |
Тип: Реферат | Категорія: Аналітична хімія | Додано: 25.03.2011 |
Загальні властивості неметалів, неорганічні матеріали та їх застосування в техніці | |
Тип: Реферат | Категорія: Аналітична хімія | Додано: 25.03.2011 |
Технологія виготовлення йогурту "Чудо" (2,5% жирності) | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 25.03.2011 |
Технологія хлібопекарського виробництва | |
Тип: Курсова | Категорія: Кулінарія та продукти харчування | Додано: 12.02.2011 |
Вуглецеві нанотрубки | |
Тип: Курсова | Категорія: Аналітична хімія | Додано: 15.12.2010 |
Хімічні зв’язки в твердих тілах | |
Тип: Реферат | Категорія: Аналітична хімія | Додано: 15.06.2010 |